بیست و نهمین دوره هفته کتاب و کتابخوانی

کتابخانه مرکزی دانشگاه

بیست و نهمین دوره هفته کتاب و کتابخوانی

شعار بیست و نهمین دوره هفته کتاب: «جای خالی را با کتاب خوب پر کنیم»

بیست و نهمین دوره هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران از 24 آبان تا یکم آذر 1400در سراسر کشور برگزار می‌شود.یاسر احمدوند، معاون امور فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، با اشاره به انتخاب شعار «جای خالی را با کتاب خوب پر کنیم» برای هفته کتاب امسال گفت: این شعار قابلیت انعطاف بالایی دارد و براساس شرایط امسال جامعه انتخاب شده است؛ زیرا ما می‌توانیم با کمک کتاب جای خالی گردش، جای خالی سفر، جای خالی مدرسه، جای خالی دانشگاه و جای خالی مهمانی را با کتاب خوب پر کنیم.

اسامی روزهای هفته کتاب به این ترتیب نامگذاری شده است: دوشنبه (۲۴ آبان‌ماه) که در تقویم روز «کتاب و کتاب‌خوانی» است با همان نام خواهد بود. سه‌شنبه (۲۵ آبان‌ماه) «کتاب خوب، یار همیشه همراه»، چهارشنبه (۲۶ آبان‌ماه) «کتاب، زبان فارسی و شعر و ادبیات داستانی»، روز پنج‌شنبه (۲۷ آبان‌ماه) «کتاب، رسانه، هم‌افزایی و تعاملات»، روز جمعه (۲۸ آبان‌ماه) «کتاب، خانواده، سبک زندگی ایرانی-اسلامی»، شنبه (۲۹ آبان‌ماه) «ناشران، کتاب‌فروشان و ارکان صنعت نشر»، یکشنبه (۳۰ آبان‌ماه) «کتاب، مادران شهدا و زنان در دفاع مقدس»، و دوشنبه (یکم آذرماه) «کتاب، کودک و نوجوان، آینده نسل مجازی».

این هفته بر تمامی کتاب خوانان و کتاب دوستان عزیز گرامی باد.

پیام تبریک سرپرست دانشگاه علوم پزشکی سمنان به مناسبت هفته کتاب، کتابخوانی و روز کتابدار

لینک کوتاه خبر :
آقای عمادی
تهیه کننده:

آقای عمادی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید *